Conditii de plata si livrare

Conditii de plata si livrare

Plata :

Plata se poate face prin virament bancar inainte de livrare, numerar la sediul societatii sau ramburs curierului rapid. In cazul platii prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii de catre banca a intrarii banilor in contul S.C. AMIRIS INVEST S.R.L. la Banca BRD ,cod IBAN RO43 BRDE 080SV25247200800

Dovada platii trebuie transmisa catre AMIRIS INVEST S.R.L. prin email la adresa contabilitate@amiris.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare generat pe factura proforma.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail contabilitate@amiris.ro sau la telefon 0742 024 066.

Livrare :

-          pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Brasov, în cazul comenzilor de peste 300 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; în cazul în care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 300 RON, contravaloarea transportului este stabilita in functie de greutatea coletului

-          pentru livrarea produselor comandate în afara municipiului Brasov, oriunde în tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului aceasta fiind facturata catre cumparator.

Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la contabilitate@amiris.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea sau calculand singur, avand mai jos tarifele firmei de curierat .Tarifele pentru livrare Fan Curier sunt stabilite prin contract intre S.C.AMIRIS INVEST S.R.L. si firma de curierat sunt dupa cum urmeaza:

- primul kg 11 RON + TVA ,

- fiecare kg suplimentar 0.75 RON + TVA

- fiecare km suplimentar = 0.80 RON + TVA  - optional (daca loc. nu se afla in lista punctelor de lucru a firmei de curierat)                                                                                               

Costurile de transport sunt informative acestea sunt comunicate de catre serviciul de curierat Fan Curier conform politicii proprii de tarife.

  

Atentie :

Produsele sunt sigilate in ambalajul original al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, timp in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care aceste demersuri repetate nu vor avea succes si clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Atentie!

Echipamentele livrate prin curier trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.